Politica de Confidențialitate

Respectăm cu strictețe confidențialitatea datelor clienților și ne angajăm să nu transmitem datele personale ale clienților către terți și să le folosim exclusiv în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor) și pentru informări comerciale cu privire la acest magazin după cum este detaliat mai jos.
Nu încurajăm SPAM-ul, nu furnizăm adresa de e-mail unor terți (persoane fizice sau juridice), nu comercializăm, nu oferim, nu facem schimb de adrese e-mail obținute prin intermediul acestui site, nu divulgăm adresa de e-mail altor persoane care accesează paginile acestui site.

Notă de informare privind protecția datelor personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice Femaris SRL are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră sau o altă persoană. Scopul colectării datelor cu caracter personal este de a opera și livra comenzile efectuate de dumneavoastră. Principalele date de trafic care sunt colectate pe acest website sunt: adresa de email, numele și prenumele, numărul de telefon și adresele de livrare și facturare.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiați de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a vă adresa justiției. Totodată, aveți dreptul să vă opuneți prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteți adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată prin poștă pe adresa societății noastre sau prin intermediul secțiunii de Contact pusă la dispoziție în cadrul site-ului.

Dreptul de a vă modifica și șterge datele deținute de transtech.ro

Transtech.ro conferă dreptul utilizatorului de a modifica datele dumneavoastră de contact pe care le-ați înregistrat, unele aspecte de care sunteți interesat, incluzând noile informații despre produse și servicii lansate. De asemenea puteți să ne solicitați ștergerea datelor dumneavoastră oricând, prin trimiterea unui email la adresa: info@femaris.ro.

Există și date care nu pot să fie șterse. Comenzile plasate cât și datele oferite în scopul finalizării acestor comenzi vor fi stocate în siguranță pentru o perioadă de 10 ani de la data postării comenzii. Comanda în sine, cât și datele oferite pentru finalizarea ei țin loc de contract de prestări servicii la distanță și se supun legilor fiscale în vigoare. Toate documentele fiscale trebuie păstrate pentru eventuale controale pentru o perioadă de 10 ani, motiv pentru care aceste informații nu vor putea să fie șterse.

Securitatea datelor

Femaris SRL folosește datele cu caracter personal doar în următoarele situații:

  • pentru procesarea comenzilor și întocmirea facturilor fiscale aferente acestor comenzi
  • gestionarea și rezolvarea eventualelor probleme apărute în cazul comenzilor plasate sau a serviciilor aferente comenzilor și produselor comercializate
  • informații despre contul și statusul comenzilor
  • în colaborarea cu serviciile de curierat pentru expedierea produselor. Numele, adresa și numărul de telefon vor fi oferite firmei de curierat pentru livrarea coletului
  • în comunicarea cu clientul
  • numărul de telefon folosit pentru stabilirea de informații mai usor și mai rapid
  • trimiterea de newslettere, oferte speciale și informări. Adresa de email și numele vor fi folosite de MailChimp pentru expedierea de newslettere
  • scopuri statistice pentru a oferi o experiență cât mai bună în navigarea în cadrul magazinului online
  • solicitarea de review-uri pentru produsele achiziționate

Femaris NU folosește datele cu caracter personal în următoarele situații:

  • expedierea de mesaje tip SPAM. Orice utilizator al siteului www.transtech.ro poate să renunțe la abonarea la newsletter chiar și după ce inițial a fost abonat.

Femaris SRL poate stoca informații cu caracter personal pentru a avea o gestiune mai bună în relația cu Clientul. Informațiile stocate sunt: adresa de email, date de contact (nume, adrese de facturare și livrare, număr de telefon), Ip-uri și informații despre ISP-uri (Internet Service Provider – furnizorul serviciului de internet) cookie-uri (ex: Google, Facebook, etc), browserul de internet folosit pentru navigare (Google Chrome, Mozzila Firefox, Internet Explorer, etc), cât și echipamentul folosit la navigare (mobil, desktop sau tabletă), data și ora la care site-ul a fost vizitat, timpul petrecut în cadrul site-ului, cât și paginile care au fost vizualizate. Toate informațiile stocate vor fi folosite pentru siguranță și pentru statistici prin intermediul cărora încercăm să îmbunătățim experiența în cadrul magazinului online.

Femaris SRL nu își asumă răspunderea pentru eventualele defecțiuni care pot să pericliteze securitatea serverului pe care sunt găzduite datele. De asemenea Femaris SRL nu răspunde pentru politica de confidențialitate practicată de orice terț, colaborator la care se poate ajunge prin diferite legături, indiferent de natura acestora în afara site-ului.

Feedback

Noi oferim posibilitatea utilizatorilor sitelui de a trimite comentarii, întrebări și sugestii. Orice informație care este trimisă prin intermediul formularelor de contact va fi folosită ținând cont de dreptul la confidențialitate și la imagine al persoanelor.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Dacă considerăm că este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în această pagină pentru a vă informa cu privire la tipurile de informații pe care le colectăm și modul în care le utilizăm. Dacă aveți întrebări cu privire la politica noastră de confidențialitate vă rugăm să ne scrieți prin intermediul secțiunii de Contact.